Німецька мануфактура Hamann представила на Женевському автосалоні абсолютно унікальний суперкар Lamborghini Aventador Limited. Автомобіль підпав під серйозне доведення, в ході якого він отримав новий обвіс кузова, яскравий дизайн екстер’єру та інтер’єру, а також набір колісних дисків ексклюзивного малюнку. Разом з тим італійське купе отримало невелику надбавку потужності, що майже не вплинуло на його і без того видатні швидкісні характеристики.

Зовнішній вигляд автомобіля освіжився з появою злегка переробленого обвісу Nervudo. У носовій частині тюнери встановили інший передній бампер з широким фартухом, з боків розмістили спідниці, корму оздобили великим регульованим антикрилом та інтегрували в задній бампер чотирьохреберний дифузор. Для контрасту з сірим кузовом (спеціально розроблений відтінок отримав назву «Stealth Grey») і карбоновими частинами обвісу зовні з’явилися яскраві світло-зелені вставки. До кришки моторного відсіку прикріпили карбоновий ковш, а в самому моторному відсіку з’явилися забарвлені зеленою фарбою розпірки.

фото Lamborghini Aventador Limited

Колісні арки суперкара тюнери заповнили легкими двоколірними дисками, діаметром 20х9 дюймів спереду і 21х13 дюймів ззаду. Широкі покришки 255/30 спереду і 355/25 ззаду допомогли поліпшити стійкість і керованість автомобіля. Для обробки салону ательє Hamann використовувало чорну алькантару із салатовим прострочуванням і салатову шкіру. Крім того, інтер’єр прикрасили карбоновими вставками, фірмовими підложними килимками і накладками порогів із символікою Hamann.

фото Lamborghini Aventador Limited

6,5-літровий двигун V12 отримав перепрограмований ЕБУ і новий вихлоп, що збільшили його віддачу з 700 к. с. і 690 Нм до 760 к. с. і 735 Нм. Динамічні показники Lamborghini Aventador Limited не уточнюються, але нагадаємо, що серійному авто для розгону від 0 до 100 км/год необхідно 2,9 секунди, а його максимальна швидкість руху дорівнює 350 км/год.