Німецьке тюнінг-ательє Lumma Design презентувало першу програму доопрацювань для BMW X6 нового покоління, яка отримала назву CLR X6 R. Зокрема, тюнери модернізували 4,4-літрову твін-турбо «вісімку», завдяки чому її віддача збільшилася з 450 до 590 кінських сил (крутний момент зріс з 650 Н•м до 850 Н•м). Потужність агрегату виросла за рахунок переналаштування блоку управління двигуном, а також установки інших турбонагнітачів, спортивної випускної системи і гоночних каталізаторів. Максимальна швидкість склала 295 кілометрів на годину, в той час як у звичайного кросовера xDrive 50i вона обмежена електронікою на позначці 250 кілометрів на годину. За словами розробників версія CLR X6 R буде однією з найшвидших у світі доти, поки не з’явиться «заряджена» М-модифікація моделі.

Позашляховик також отримав аеродинамічний обвіс, що включає розширені колісні арки (на 50 міліметрів з кожного боку автомобіля), нижні частини переднього і заднього бампера, бічні «спідниці» виконані з карбону. З цього ж матеріалу зроблений капот, у якому з’явилися великі вентиляційні отвори. Крім того, кросовер оснастили заднім дифузором і спойлером, що збільшують притискну силу.

Список оснащення включає 22-дюймові легкосплавні колісні диски, покришки Vredestein Ultrac Vorti розмірності 295/30 спереду і 335/25 ззаду, спортивні сидіння, обробку інтер’єру шкірою і алькантарою, велюрові килимки і алюмінієві педалі.

Прем’єра Lumma CLR X6 R відбулася в березні 2015 року на Женевському автосалоні. Вартість доопрацювань поки не повідомляється.