Автомобілі на “євробляхах” у мережі служби таксі Uber зі світовим іменем уже не дивують. А от чи доводилося комусь бачити справжню автоекзотику на єврономерах? Особисто мені – ні, однак такий феномен все ж є в Україні.

Mercedes-Benz AMG GT C Roadster на литовських номерах

Подібну автоекзотику у вигляді Mercedes-Benz AMG GT C Roadster зафіксували на фото у Києві. Причому зафіксували не стільки саме авто, яке й так вражає, хоч це й не ще унікальніший Mercedes-Benz AMG GT C Roadster Edition 50, адже наразі це один з найшвидших спортивних автомобілів Mercedes-Benz. Фіксували машину з номером, а номер там саме литовський. Варто зазначити, що навіть у Європі подібний автомобіль коштуватиме близько 140 000 доларів!

Mercedes-Benz AMG GT C Roadster

У Києві було помічено Mercedes-Benz AMG GT C Roadster. І хоч машина сама по собі унікальна, однак вона ще й була на єврономерах

І за що ж у випадку Mercedes-Benz AMG GT C Roadster 2017 року платити навіть 140 000 доларів? Та справа в тому, що подібна машина – суто статусна, особливо на українських дорогах. Адже навряд тут можна знайти місце, де комфортно можна розігнати 557-сильний V8 бітурбо до 100 км./год. за 3,7 с. Тож навіщо таке купувати і везти в Україну – гранично незрозуміло…

Mercedes-Benz AMG GT C Roadster

Всіляке може бути: або литовець має справи в Україні, або ж українець вирішив зекономити 40 000 доларів…

Звісно, умовна вигода таки є, адже в Україні за такий 2018 року Mercedes-Benz AMG GT C Roadster доведеться викласти приблизно на 40 тисяч доларів більше. Десь 1% можу поставити, що це справжній громадянин Литви, однак… з огляду на пафосність українського бидла, яке просто обожнює круті й безглузді машини, ставлю більше на українця. Тож чекаємо тепер Mercedes-Benz GT AMG Roadster Edition 50 з литовськими або, для різноманіття, польськими номерами.

Хоча найчастіше в Україні для ввезення автомобіля з Литви нададуть перевагу таким Mercedes-Benz.