Спеціально до чемпіонату світу з футболу Renault Trucks презентує тягач Renault Premium T-High Mundial edition. І мова не про всім відомий Рено Магнум, а про приземленішу вантажівку Преміум. Як показав уже протестований нами Рено Дастер, французька компанія вміє абстрагуватися від уже готових моделей і пропонувати ексклюзивні варіанти існуючих авто, що й відбулося з Renault Premium.

Нам же вдалося випробувати не менш цікавий кросовер від французької марки – Renault Kadjar!

Характеристики Renault Premium T-High Mundial

Продукції компанії Renault властивий широкий спектр характеристик: Рено Логан буде максимально спрощеним і доступним, але водночас комфортним. Особливостями же цієї вантажівки є насамперед форвардський характер: сильна, потужна, надійна, амбітна і завжди готова до роботи. І відвідавши якийсь автосалон Рено, де продаються вантажівки, ви зможете її замовити.

Розробники також не забули і про водіїв. Найвища в серії вантажівок Renault Trucks спальна кабіна обладнана всім необхідним для продуктивної роботи і комфортного відпочинку водія:

  • шкіряні сидіння на пневматичній підвісці;
  • можливість трансформації верхньої полиці в речовий відсік;
  • висувні місткі ящики;
  • численні режими освітлення залежно від часу доби;
  • дистанційне керування функціями комфорту в спальній зоні та багато іншого.

Система допомоги при екстренному гальмуванні подає спеціальні світлові сигнали про небезпечну ситуацію на дорозі та інформує водія, а система Optibrake+ забезпечує миттєву зупинку. Що ж, це системи, про які молодший Рено Сандеро, як і його позашляхова версія Рено Сандеро Степвей, можуть тільки мріяти.

Про те, що пропонує компанія Renault в легковому класі для народу можна переглянути тут!