Rolls-Royce Wraith Porto Cervo незабаром буде презентований… всього у трьох екземплярах. Звісно ціна не називається, оскільки вочевидь це беззмістовно, зважаючи на те, що коло людей, які зможуть стати власниками цього шедевру, обмежене трьома особами. Щасливим власникам цього вже від народження витвору мистецтва можна лише позаздрити. Заздрити будуть навіть ті, кому не особливо подобається британська марка, адже це справжній ексклюзив. Сама презентація відбуватиметься тихо, у літній студії Rolls-Royce в Італії. Екстер’єр преміум-купе буде виконано у синьому тоні з незначним додаванням білих мотивів, які покликані підкреслити грубувато-аристократичні форми авто.

фото Rolls-Royce Wraith Porto Cervo, панель приладів

Традиційно для Rolls-Royce усе на вищому рівні, особливо багато дерева і шкіри

У салоні також царство розкоші та комфорту, сидіння виготовлено з арктично білої шкіри, а панелі салону мають темно-синій колір, у стилі екстер’єру. Его водія тішитиме вишивка на підголівниках і дерев’яна обшивка з Королівського горіха, що має відкриті пори. Крім цього наявне металеве оздоблення і контрастну прошивку. У такій машині торкатися силової частини немає сенсу, оскільки будь-яке покращення має стосуватися лише престижу і відчуття дороговизни, тому мотор стандартний – 6,6-літровий твін-турбо V12, який має 632 к. с. (465 кВт) і 800 Нм крутного моменту. Максималка традиційна для європейських авто – 250 км./год., а от розгін до 100 займає всього 4,4 с.!

фото Rolls-Royce Wraith Porto Cervo

Вишивка на підголівниках дає зрозуміти, що це не черговий звичайний автомобіль, хай навіть у вас тих незвичайних авто цілий гараж

фото Rolls-Royce Wraith Porto Cervo

Про свою ексклюзивність машина повідомляє одразу з порога