Спільне те, що всі вони стали лідерами серед продажів нових автомобілів на найбільшому ринку України – усі ці авто прихистив Київ.

Пропонуємо переглянути інфо про діяльність сервісних центрів МВС в Україні

Найбезглуздіша в Україні асоціація “Укравтопром” склала рейтинг найпопулярніших в українській столиці автомобілів за результатами продажів нових машин. Було з’ясовано, що першому місцю Києва у розподілі автомобільного ринку України досі не загрожує жоден інший регіон – кожна третя машина реєструється саме в столиці.

нові авто

Серед усього різноманіття авто, що наразі продаються в Києві, асоціація “Укравтопром” виокремила найпопулярніші

Попри фінансові труднощі, про які всі говорять, у людей ще залишаються гроші й сили їх заробляти для того, щоб купити авто, адже із січня до жовтня 2017 року лише кияни придбали близько 20000 машин із салону. Порівняно з аналогічним періодом минулого року рівень продажів зріс на 30%! Таким чином легкові автомобілі продовжують купувати, незважаючи на великі ціни.

Ford Fiesta, Kia Sportage, Renault Duster, Renault Logan, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Toyota Camry, Toyota Corolla, Toyota RAV-4, Volkswagen Polo, Київ, Укравтопром, нові авто

Рівень продажів нових автомобілів у Києві протягом січня-жовтня виріс на 30% порівняно з аналогічним періодом минулого року

За результатами цих 10 місяців беззаперечним лідером є беззаперечний авторитет на ринку – Skoda Octavia. Хоч Renault Logan і набагато дешевший, однак у цьому рейтингу він займає лише другу сходинку. А от третім іде кросовер – Kia Sportage.

Ford Fiesta, Kia Sportage, Renault Duster, Renault Logan, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Toyota Camry, Toyota Corolla, Toyota RAV-4, Volkswagen Polo, Київ, Укравтопром, нові авто

Лідер продажів за січень-жовтень 2017 року в Києві – Skoda Octavia

Нові авто: рейтинг продажів у Києві за січень-жовтень 2017 року

Нижче наведемо інформацію про першу десятку найпопулярніших у Києві автомобілів за січень-жовтень цього року, надану асоціацією “Укравтопром”:

  1. Skoda Octavia – 872 шт.
  2. Renault Logan – 862 шт.
  3. Kia Sportage – 688 шт.
  4. Toyota RAV-4 – 581 шт.
  5. Volkswagen Polo – 545 шт.
  6. Renault Duster – 542 шт.
  7. Toyota Corolla – 498 шт.
  8. Skoda Rapid – 472 шт.
  9. Ford Fiesta – 458 шт.
  10. Toyota Camry – 413 шт.

Як видно з наведеної інформації, найактуальнішими залишаються нові авто малого, середнього класів, а також середньорозмірні кросовери. Щоправда, попри стрибок продажів нових авто, оголошень вживаних машин на кшталт “Продам авто” від цього не меншає.

Також ви можете переглянути інфо про те, як на нашому ринку з’являвся флагман марки Skoda – кросовер Kodiaq.