Сьогодні розповідь піде про оригінальний автомобіль від підрозділу Toyota Original Accessory – Toyota GT86, який отримав множинні поновлення екстер’єру та інтер’єру, а також більш досконалу технічну начинку. Концептуальне спортивне купе володіє переглянутим змішаним дизайном, що включає в себе риси класичного і сучасного стилю. Подальша доля Toyota 86xStyle Cb Concept поки залишається невідомою.

фото Toyota 86xStyle Cb Concept

Основні зміни торкнулися передньої частини кузова, в якій ми бачимо зовсім інший бампер з великим повітрозабірником і світлодіодними ходовими вогнями, овальні фари і нову емблему. Вентиляційні отвори в передніх крилах прикрили новими накладками, перемістили бічний сигнал поворотника і декорували ручку дверей. У задній частині кузова були переглянуті ліхтарі, вмонтований невеликий спойлер і оригінальний бампер замінений на новий варіант з чорною вставкою і трикутним обрамленням вихлопних труб. Кузов авто пофарбували бежевою і чорною фарбою, а крапкою у зовнішніх оновленнях стали темні багатоспицьові 18-дюймові диски BBS, «упаковані» в шини Goodyear Eagle LS Premium розмірністю 215/45 спереду і 225/45 ззаду.

Серед технічних доопрацювань можна виділити хіба що появу високопродуктивної гальмівної системи Brembo з чорними чотирипоршневими супортам спереду і двопоршневими супортами ззаду. Салон концептуального купе Toyota 86 xStyle Cb може похвалитися шкіряними сидіннями темно-коричневого кольору, світлодіодним підсвічуванням дошки приладів, оновленої підсвічуванням монітора інформаційно-розважальної системи і кнопок управління аудіосистемою, темними алюмінієвими елементами декору і новими килимками на підлозі. Шкіряне кермо автомобіля прикрасила нова овальна емблема з символами Cb.

фото Toyota 86xStyle Cb Concept

2,0-літровий опозитний чотирициліндровий атмосферний двигун залишився таким же, як на стоковій моделі, а це означає, що він забезпечує 200 кінських сил потужності при 7000 оборотах на хвилину і 205 ньютон метрів при 6600 оборотах. Тяга передається на колеса задньої вісі за допомогою шестишвидкісної ручної коробки передач.