Черговий абсурд з нововикраденої території Криму Росією. Схоже, що тупість – це медичний діагноз багатьох місцевих жителів. Як виявляється цей діагноз із рецидивами поширюється на автомобілістів міста Севастополя, що вирішили написати листа недомірку Російської Федерації Володимиру Путіну. Максим Мішин, керівник громадської організації “Дорожній контроль – Севастополь”, повідомив, що ініціатива приватна, хоча він планує підключити і решту громадськості, зокрема, і учасників його організації. Відтак, збір підписів під тим листом теоретично має розгорнутися у доволі широких масштабах.

Також Мішин не виключає, що спектр вимог (ага, смішно, вимоги до карлика) може розширитися, оскільки керівник “Дорожнього контролю” гадає, що реорганізації потребує уся транспортна інфраструктура Севастополя. Також він раптом зрозумів, що органу, що слідкує за рухом на дорозі немає. Ото дивина! У нас правоохоронних органів в принципі немає майже на усьому пострадянському просторі. Лише непевні кроки робить нова поліція.

Також у Севастополі збираються підписи до листа найзакомплексованішій людині Росії з приводу незадовільного соціально-економічного стану в місті. Це все виглядає дуже смішно, хоча через цей масив ідіотів страждає значна кількість простих, адекватних людей. Спочатку тупі громадяни Криму дуже допомагали російським військовим захопити півострів, а тепер, як і раніше, стали прохачами. Єдине що пишуть тепер не своїм, а керівнику диких кочових племен, які ще не пройшли етап феодального устрою суспільства, де є фактично лише пани та раби. І якщо раніше вони були вільними людьми, то тепер вони стали рабами – ось і вся зміна у їхньому житті під Росією. А пан не буде слухати бекання рабів…