Весняний фестиваль старої та ексклюзивної техніки OldCarLand-2017 приємно здивував ще більшою кількістю представленого транспорту, а головне – нового транспорту, який раніше не брав участі в OldCarLand. Тим цікавіше було роздивитися, що старовинного і цікавого можна зустріти на дорогах і вулицях України після OldCarLand 2017 року.

Спершу пропонуємо познайомитися з експозицією велосипедів, яких цього разу було чимало і усі – надзвичайно цікаві. Деякі з них ви можете переглянути у цій публікації:

OldCarLand-2017

Німецький велосипед Hercules 1935 року випуску

Таку креативну конструкцію спорудили вручну в Україні, назвали – велосипед 19-й. Стверджують, що попри химерну форму рама велосипеда уможливлює цілком зручне пересування. Купити велосипед можна було прямо на фестивалі, але не такою зручною могла виявитися його ціна – 499 доларів:

OldCarLand-2017

Велосипед 19-й, 2015 рік випуску

OldCarLand-2017

Лігерад “Presto”, 2015 рік випуску

Львівська майстерня здатна побудувати різноманітні кастом-велосипеди під замовлення. Зразком їхньої роботи слугувало декілька екземплярів, зокрема, такий кастом велосипед Кит:

OldCarLand-2017

Кастом велосипед Кит, 2015 рік випуску

Такий кастом велосипед Орел від тієї ж львівської майстерні буде коштувати його майбутньому власнику значної суми – 925 доларів:

OldCarLand-2017

Кастом велосипед Орел, 2016 рік випуску

Уявний веломагазин розташували біля входу на фестиваль. Така ексклюзивна конструкція велочоппера RedDragos від львівських майстрів обійдеться дешевше – у 740 доларів, купити велосипед також можна було ледь не з експозиції:

OldCarLand-2017

Велочоппер RedDragos, 2017 рік випуску

Велосипеди з попередніх OldCarLand можна також переглянути в наших раніших публікаціях!