Протягом останніх кількох днів увага українців спрямована на події в Мукачевому, де відбувається дуже суперечлива перестрілка. У зв’язку з цим деякі ключові дороги були заблоковані. Наразі, як повідомляє Вікторія Попович, прес-секретар прокурора Закарпатської області, автотраса “Київ-Ужгород”, а також решта доріг, що ведуть з Мукачева в Ужгород, вже розблоковані. Як повідомляє Автопалац, тепер автомобілі можуть вільно рухатися між містами, щоправда, контроль за рухом таки є, міліція, зокрема, ДАІ, перевіряє документи.

Вочевидь, щоб унеможливити потрапляння додаткової зброї на територію Закарпаття, посилено контролюються усі в’їзди через усі перевали. Поширювана чутка про те, що бійці “Правого Сектору” залишили дачний масив, на якому були заблоковані, та відійшли у гори Великоберезнянщини, за словами прес-секретаря, не підтверджується, наразі тривають переговори, а ситуація знаходиться під контролем Генпрокуратури (смішно, що Генпрокуратура взагалі здатна контролювати…). Однак вирішення проблеми навряд буде спокійним, оскільки зафіксовано заїзд великої колони бронетехніки з військовослужбовцями, що не поспішають коментувати офіційні структури. Почалося заворушення 11 липня на території оздоровчо-спортивного клубу “Антарес” у Мукачевому Закарпатської області. На вулиці Лермонтова  відбулася перестрілка між людьми, які нібито стверджували, що вони з “Правого Сектору”.

Загалом же сам “Правий Сектор” вважає, що це трапилося через втручання структури у контрабандні перевезення. Бійці буцімто їх блокували.