Виявляється про дороги в обласному центрі Рівне вже ходять легенди, адже їх стан після зими далеко не найкращий, тож хороша погода Рівному, щоб відремонтувати їх, не завадить. А оскільки зараз дійсно непогана погода, Рівне може хоча б очікувати на ремонт. Та про що можна говорити, якщо дороги в столиці – Києві – часто-густо мають не набагато кращий вигляд. А мер Києва ще на початку своєї каденції казав, що на Київ усі будуть рівнятися. Як у воду дивився.

Рівне, рівень, погода Рівному, погода Рівне, робота Рівне, погода в Рівному, Рівне 1, синоптик Рівне

Попри усі можливі заходи безпеки, які можна було би провести на дорогах, дороги в місті скоро можуть стати абсолютно небезпечними для усіх учасників дорожнього руху

У самому обласному центрі посміялися через такий недолугий рівень як місцевої, так і центральної влади, тож мешканці міста почали оприлюднювати зроблені власноруч фотографії, де фіксували різноманітні ями та так зване “танення асфальту” після зими. Тож поки на дорогах обласного центру не триває ніяка робота, Рівне по-своєму розважається, тим більше, що погода в Рівному суха і дозволяє робити цікаві фото. До того ж незалежно від того, яка буде погода, Рівному навряд варто очікувати на які-небудь серйозні дорожні роботи.

Рівне, рівень, погода Рівному, погода Рівне, робота Рівне, погода в Рівному, Рівне 1, синоптик Рівне

Хоч державні чиновники регулярно звітують про свої успіхи в розчищеннях доріг, їхньому облаштуванні та іншому, насправді результату не те що немає – він скоріше негативний, оскільки насправді нічого не робиться

Як зазначають очевидці, найбільше постраждали такі вулиці: 16 липня, Макарова, бульвар Богдана Хмельницького взагалі перетворився на болотяне місиво, вул. Київська, а також кільце біля стели, проспект Миру, вул. Відінська біля виїзду на Степана Бандери, Тиха, Небесної Сотні, Чорновола, а також поворот з Чорновола на Озерну, перехрестя Млинівської та Білої, Боярка, об’їзна біля Костополя і здолбунівська об’їзна по трасі Рівне-Острог. Тож дороги можуть вибити для Рівне 1 місце у рейтингу найгірших міст для проживання в Україні. І щоб там не міг сказати якийсь синоптик, Рівне матиме ще більше проблем з кожним дощем, оскільки ями будуть розбиватися, тому хороша погода Рівному дійсно наразі не завадить.

А поки що переглядайте тест-драйв Nissan Qashqai, який ми проводили по українських неідеальних дорогах, і які у нас враження виникли.