Цього року 13 листопада стало переломним моментом. Переломним тому, що саме у цей день випала порівняно значна кількість снігу. Наслідки не змусили себе чекати, адже дорожні служби в Україні нездатні справлятися навіть зі слабшими снігопадами. Так, наприклад, єдине, до чого додумуються – це обмежувати рух, що й зробили у Львівській області.

Львівська область, Укравтодор, Київ, Івано-Франківська область

Цього року 13 листопада стало ключовим днем, коли випав сніг

Аніскільки не дивно, що цей “захід порятунку” проводять блазні з Укравтодору, який давно зарекомендував себе як повністю імпотентна перед будь-якими проблемами організація.

Львівська область, Укравтодор, Київ, Івано-Франківська область

Укравтодор як завжди показав, що усі його працівники разом із керівництвом заледве закінчили початкову школу, оскільки якийсь інтелектуальний потенціал у цих ще мавпоподібних не спостерігається

Їхнє повідомлення виглядало таким чином: “13 листопада зі метою збереження здоров’я і життя учасникам дорожнього руху, недопущення заторів у русі, розчищення доріг від снігу тимчасово обмежено рух на дорогах загального користування у Львівській області”.

Львівська область, Укравтодор, Київ, Івано-Франківська область

Традиційно вчасно почистити вулиці владі не вдалося

Відомо також, що у Києві попередили водіїв автомобілів про можливу евакуацію їхніх автівок у випадку перешкоджання роботи снігоприбиральній техніці. Враховуючи, що наразі нормально розчищені лише мости (що дійсно потрібно в першу чергу, оскільки від вітру там швидше формується льодовий корок), кияни не бачать результатів роботи очисної техніки. Тож попахує черговою кримінальною “самоволкою” київської влади – автомобілі будуть просто евакуювати з метою отримання вигоди від автовласників, які кинуться визволяти свої машини з необладнаних і непристосованих для зберігання транспортних засобів штрафмайданчиків. А прибиральних машин у цих місцях так ніхто й не побачить, поки сніг не розтане. До того ж, як і 10 років тому, питання з місцями стоянки машин не вирішене, адже потрібно давно будувати багатоповерхові технологічні паркінги з кількома рівнями під землю і вгору.

Львівська область, Укравтодор, Київ, Івано-Франківська область

Оскільки добре обладнаних місць для паркування немає, то люди змушені залишати свої автівки на узбіччях. Тож київська влада не придумала нічого кращого, як викрадати чужі автомобілі, називаючи це евакуацією. Бо, бачте, заважає прибиранню…

Разом із тим усі прогнози погоди давно попереджали про значну кількість снігу на вихідні, а деякі користувачі соцмереж навіть постили дописи, в яких дублювали це попередження, говорячи, що тепер Укравтодор не зможе казати, буцімто сніг випав неочікувано – його попередили. Внаслідок снігопадів, через бідність і неоснащеність деяких провінційних шкіл заняття там довелося відмінити, що сталося, зокрема, по Івано-Франківській області.

Львівська область, Укравтодор, Київ, Івано-Франківська область

А от в Івано-Франківській області, через загальну бідність країни і населення та неможливість побудувати нормальні сучасні школи, уроки відміняють… бо холодно. Прямо як у Середні віки

Дивіться також нашу публікацію, у якій ми розповідаємо як поліція Львова порушує ПДР.