Відомі тюнери SR Auto Group зі столиці Канади Ванкувера, фірма, яка розпочала свій шлях з простої майстерні у 2000-х роках до перших рядків рейтингу серед тюнінг-ательє. Доки інші компанії «копаються» в механічній складовій автомобілів, намагаючись покращити їх технічні показники, хлопці з Канади щосили роблять наголос на тюнінгу салону і кузова. Саме вдосконалення зовнішніх якостей автомобіля і створення комфортних умов інтер’єру і є основним коником команди. Вони представили свій новий проект, який позитивно оцінять не лише фанати італійської компанії Lamborghini, але і багато любителів суперкарів. Їхня версія Lamborghini Aventador PUR RS09 виглядає дуже шикарно.

Хлопці з Ванкувера запропонували новий аеродинамічний обвіс, що включає нові бічні спідниці, дифузор і заднє крило. Всі нові компоненти зроблені з вуглецевого волокна. Важливий тут і колір кузова. Соковитий синій буде відмінно виглядати як вдень, так і вночі. Також покупці пакету зможуть вибирати між 20- і 21-дюймовими дисками.

У плані технічних характеристик змін немає, а це означає, що в суперкарі так само використовується 6,5-літровий двигун V12, що виробляє 700 к.с. і 690 Нм крутного моменту.