Вже досить давно стало зрозуміло, що пікап SsangYong Actyon Sports потребує заміни. Нещодавно автошпигуни зафіксували випробування замаскованої версії нового пікапа Ssang Yong.

Ssang Yong Actyon Sports, new Actyon

Попередня модель відрізнялася надзвичайною практичністю поряд із досить симпатичним дизайном

У Ssang Yong New Actyon Sports помітили деякі ледь помітні зміни в стилістиці кабіни. Наприклад, стійки спереду отримали менш аеродинамічну, вертикальну форму, однак від цього Ssang Yong Actyon Sports лише здобув масивніші обриси. А от задні стійки стали ширшими, що додає вигляду масивного пікапа деякої елегантності. Загалом задні двері й вікно стали дещо більшими, що покращить огляд з боків, а також свідчить про збільшений простір ззаду.

Ssang Yong Actyon Sports, new Actyon

Нова машина не повинна суттєво відрізнятися від нинішнього покоління пікапа

Наразі Ssang Yong Atyon Sports запропонували очікувати на британському ринку, про це зазначили ще в кінці 2016 року. Цілком імовірно, що там New Actyon називатиметься Musso. Наразі не відомо точну кількість і які мотори стоятимуть під капотом новинки, однак виробник обмовився про існуючий дизельний варіант на 4 циліндри і 2,2 л. Попередньо, він матиме потужність 131 кВт (176 к. с.) і серйозний крутний момент 400 Нм. Серед технічних змін і модернізована підвіска.

Ssang Yong Actyon Sports, new Actyon

На деяких ринках машина повинна позиціонуватися як модель Musso. Таким словом називали великий позашляховик компанії середини 90-х

Традиційно з цими силовими агрегатами Ssang Yong Actyon Sports отримає 6-тупеневу механічну і автоматичну коробки. Загалом же New Actyon очікується у досить далекому 2019 році.

Читайте також про спеціальну гібридну версію популярного у нас седана Kia Optima – EX.