Незвичайна ситуація трапилася біля відомого курортного селища Затока – там утворилася велетенська автомобільна пробка, яка тягнеться фактично до с. Прибережне. Гарна причина, щоб ті, хто приїздили у селище Затока 2016 року, тепер шукали інше місце для відпочинку.

Затока, Затока 2016, Заток, Затока фото, курорт Затока

Хоч біля Затоки і Прибережного доволі гарно, однак навряд це дуже тішило автомобілістів, змушених стояти в пробці через бездарність української влади

19 березня утворилася надзвичайно велика й нетипова для цієї місцевості пробка, яка сягає багатьох кілометрів, а основна її частина стоїть у відомому пмт. Затока Білгород-Дністровського району.

Затока, Затока 2016, Заток, Затока фото, курорт Затока

Пробка утворилася 19 березня об 11 годині

Причина типово нікчемна для нашої країни. Відомо, що на частині цієї дороги, що проходить повз курорт Затока, стоїть міст, секцію якого час від часу піднімають для проходження кораблів. Усе відбувалося за планом, коли об 11 годині секцію підняли, однак опустити її назад… не змогли. Зрозуміло, що загальна розваленість країни і техніки зумовили поломку механізму опускання, тож, можливо, сотням автомобілістів довелося годинами чекати на дорозі біля населеного пункту Затока. Фото самого моста можна побачити вище. А скільки ще таких самих Заток з несправними мостами або чимось іншим лишилося по Україні.

Затока, Затока 2016, Заток, Затока фото, курорт Затока

Пробка утворилася біля курортного містечка Затока, на мосту, секцію якого підняли, щоб проплив корабель

Хоч за ремонт взялися майже одразу після поломки моста в містечку Затока, однак автомобілі стояли аж до с. Прибережне. Що ж, яка країна, такі й мости, а відвідувачам курорта Затока 2016 року таки доведеться шукати інше місце, бо дуже вже ненадійно тут стало відпочивати…